markuchi


Маркучи Continental Contitech Печат E-mail
Автор: Евгени Карамусалов

 

Маркучи с марка Continental® вече и на българския пазар.

 

 

От няколко месеца на Българския пазар вече са достъпни висококачествените индустриални маркучи на фирма Continental ContiTech част от Continental AG.

Continental ContiTech е доказан специалист в производството на каучукови маркучи. Основна роля за това имат заводи в Германия и Унгария. Благодарение на високотехнологичното оборудване на тези заводи компанията е в състояние да предложи голямо разнообразие от маркучи за всеки отрасъл на промишлеността. Високите производствени технологии, професионалната квалификация на служителите, и добре контролирания производствен процес са в основата на добре познатото качество на продуктите, тяхната сигурност и дългогодишна експлоатация.

Индустриалните маркучи и шлангове отговарят на международните стандарти, като има възможност и да се произвеждат по специфичните изисквания на индивидуални клиенти. Голямото семейството е съставено от маркучи за вода, въздух, прах, масла и горива, химикали, абразивни материали.

 

 

Към тях фирмата е прибавила и специална серия от маркучи предназначени и сертифицирани за употреба в хранително вкусовата промишленост. Характерно за тях е, че те не променят вкуса и миризмата на транспортираната медия. Тук ярко се открояват специализирани маркучи за мляко, бира, спирт (етилов алкохол) с концентрация 98%.

 

 

Стъпвайки на нашият пазар Continental ContiTech дават възможност на българския потребител да изпробва по-лесно и по-достъпно високотехнологични маркучи, които намират приложение там където много други маркучи не успяват да покрият техническите изисквания. Предлагайки идеалния маркуч за всяка медия от компанията са убедени, че ще успеят да спечелят добри позиции в българската индустрия.

 
Следваща >