markuchi


Устойчив на микроби, бактерии и хидролиза полиуретанов маркуч Печат E-mail
Автор: Иван Иванов

В отговор на специфичните изисквания към маркучите използвани в комуналния сектор и в частност при сметосъбирането на листа и трева, Мастерфлекс предлага своята нова продуктова серия - Master-PUR Step MHR.

Популярните видове устойчиви на микроби гумени маркучи впечатляват с отлична устойчивост при триене и гладка вътрешна повърхност. По този начин се редуцира до минимум евентуалната поява на турбулентност в маркуча и се минимизира възможноста от възникване на вибрации в транспортната линия, същевременно се постига висока мощност на изсмукване при екстремална устойчивост на износване.

Успоредно с тези характеристики серията Master-PUR Step MHR предлага няколко съществени предимства пред сравнимите гумени маркучи. Леките и много гъвкави полиуретанови маркучи дават възможност за безпрепятствено обслужване чрез (до 40%) редуцирано собствено тегло. Вградената профилна спирала не позволява деформиране профила на маркуча дори и при екстремални радиуси на огъване, като едновременно с това го прави устойчив на външни механични натоварвания.

Използването на полиуретан за производството на Master-PUR Step MHR цели максимална продължителност на експлоатация, тъй като материалът е незамърсяващ околната среда, устойчив на абразия и стареене, гъвкав при ниски температури и преди всичко устойчив на микроби, бактерии и хидролиза.

 

  

 
< Предишна   Следваща >